OBRAZEC ZA ENOSTRANSKO UKINITEV POGODBE O PRODAJI, SKLENJENI NA DALJAVO

INFORMACIJE O KUPCU
Molimo unesite vaše ime i prezime
Molimo unesite vašu adresu
Molimo unesite vaš broj telefona
Molimo unesite vašu email adresu
INFORMACIJE O NAROČILU
Molimo unesite šifru narudžbe
Molimo unesite broj računa
Molim odaberite datum narudžbe
Molimo odaberite datum isporuke
Izjavljam, da enostransko odpovem pogodbo o nakupu za naslednje izdelke:
Molimo unesite šifru proizvoda
Molimo unesite naziv proizvoda
Molimo odaberite jednu opciju
RAZLOG ODPOVEDI POGODBE:

Prosimo, pomagajte nam, da upravljamo s podatki v spletni trgovini, kolikor je mogoče, in v polje "Razlog" (neobvezno) vpišite serijsko številko. Opomba: Kupec je dolžan dostavljeno blago vrniti v skladišče prodajalca TEMBO D.O.O. Dragutina Novaka 1/d, 10255 Gornji Stupnik, Hrvaška, na lastne stroške in TEMBO D.O.O. mora vrniti plačilo šele po vrnitvi blaga ali potem, ko je kupec predložil dokaz, da je blago poslal nazaj. Kot zahtevajo Splošni pogoji, je pogoj za enostransko prekinitev pogodbe ta, da izdelek ni bil uporabljen. Izdelke, ki jih je kupec vrnil, je treba vrniti v celoti, v stanju, v katerem so mu ga dostavili, v originalni embalaži (komercialna embalaža, v kateri je bilo blago dobavljeno), z vso ustrezno dokumentacijo in kakršno koli označbo, da izdelek ni bil uporabljen oz. poškodovan ne smete odstraniti
OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Zakonski rok i procedura kod jednostranog raskida ugovora Ugovor je moguće jednostrano raskinuti bez navođenja razloga u roku 14 dana od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi po odabiru Kupca, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed. Da biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, dužni ste obavijestiti VIRO ITS d.o.o. na mail info@viro-its.hr o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka od 14 dana i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na adresu info@viro-its.hr u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora. U slučaju narudžbe robe koja treba biti isporučena odvojeno, u slučaju da je riječ o robi koja se dostavlja u više pošiljaka, rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe. Izravne troškove povrata robe snosi Kupac. Odgovornost Kupca za umanjenje vrijednosti robe Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe (ambalaže i proizvoda u ambalaži) koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Povrat uplaćenog iznosa kod jednostranog raskida ugovora Povrat novca koji je primljen za robu za koju Kupac traži jednostrani raskid ugovora izvršit ćemo bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada se predmetna roba zaprimi na skladište na adresu prodavatelja VIRO ITS d.o.o., Harambašićeva 2, 10434 Strmec samoborski, Hrvatska. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu. Kupce molimo da uzmu u obzir da sam proces povrata novca na kartice može trajati par dana duže dok se iznos ne vidi na kartici Kupca.

Povrat robe
Kupac mora izvršiti povrat robe bez odgađanja a najkasnije u roku od 14 dana od kada je, sukladno članku 74. Zakona o zaštiti potrošača, obavijestio Prodavatelja o svojoj odluci da raskine Ugovor. Smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošalje robu ili je preda na skladište prodavatelja VIRO ITS d.o.o., arambašićeva 2, 10434 Strmec samoborski, Hrvatska. Savjetujemo Vas da se raspitate kod odabranog dostavljača na koji način vrše dostavu na gore navedenu adresu.
Pogrešan odgovor